Filmové informace

Kapitán Fracasse csfd

Kapitán Fracasse

Info
Francie - Španělsko - Itálie, 1961, 108 min
Žánr
Dobrodružný - Historický
Režie
Pierre Gaspard-Huit
Hrají
Jean MaraisGeneviève GradGérard BarrayRiccardo GarroneGuy DelormeDanielle GodetSacha PitoëffPhilippe NoiretMaurice TeynacLouis de FunèsJean Rochefort

Popis filmu Kapitán Fracasse 1961

Film je adaptací stejnojmenného románu Théophila Gautiera. Vypráví příběh o statečném zchudlém gaskoňském šlechtici Sigognacovi, který se zamiluje do krásné herečky Isabely a z lásky k ní se stane pod jménem kapitán Fracasse členem kočující herecké společnosti. Chrání milovanou Isabelu před dotěrnostmi šlechticů. Na smrt si znepřátelí záletného barona Vallombreusa, který podniká všechno možné, aby Sigognaca zničil a zmocnil se Isabely. Odvaha a ostrý kord gaskoňského hrdiny překonají všechny nástrahy. Nakonec se ukáže, že Isabela je dcerou mocného knížete de Moussy a Vallombreusovou nevlastní sestrou. Pak už nic nestojí v cestě štěstí mladé dvojice na Sigognacově zámku, který se už nebude jmenovat Nouzov, ale Blaženov. (celuloid)


Související filmy

Le Voyage du Capitaine FracasseKapitan FrakassCapitan FracassaKapitán FracasseLe capitaine Fracasse

Aktualizace: 2024-1-22

Kapitán Fracasse -  - Filmer.cz


Kapitán Fracasse - Louis de Funès


Kapitán Fracasse - Louis de Funès  Philippe Noiret


Kapitán Fracasse - Louis de Funès  Philippe Noiret  Jean Marais

Kapitán Fracasse ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Kapitán Fracasse online
188





Vyzkoušejte: