Filmové informace

Expendables Postradatelní 3 csfd

Popis filmu Expendables Postradatelní 3 2014

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)


Související filmy

Expend4bles: Postr4datelníExpendables: Postradatelní 2Expendables: PostradatelníThe RaidAct of Valor 2Kurtlar Vadisi: Vatan

Aktualizace: 2023-10-31

Expendables Postradatelní 3 - Mel Gibson


Expendables Postradatelní 3 - Sylvester Stallone  Dolph Lundgren  Antonio Banderas


Expendables Postradatelní 3 - Arnold Schwarzenegger  Harrison Ford


Expendables Postradatelní 3 - Dolph Lundgren  Randy Couture  Jason Statham

EXPENDABLES: POSTRADATELNÍ 3 informace na internetu

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát EXPENDABLES: POSTRADATELNÍ 3 online
17873





Vyzkoušejte: