Filmové informace

A teď něco úplně jiného csfd

Popis filmu A teď něco úplně jiného 1971

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)


Související filmy

Všechno, co chcešMonty Python živě (převážně)Monty Python: Copak je to za Mesiáše...Monty Python Almost the Truth Obligatory Making of SpecialMonty Python - málem pravdaMonty Python & the Holy Grail in Lego

Aktualizace: 2023-12-3

A teď něco úplně jiného - Eric Idle  Michael Palin  Carol Cleveland


A teď něco úplně jiného -  - Filmer.cz


A teď něco úplně jiného - John Cleese  Terry Jones


A teď něco úplně jiného -  - Filmer.cz

A teď něco úplně jiného ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát A teď něco úplně jiného online
46




Vyzkoušejte: