Filmové informace

Kali-Yug déesse de la vengeance csfd

Kali-Yug, déesse de la vengeance

Info
Francie - Západní Německo - Itálie, 1963, 92 min
Žánr
Dobrodružný - Drama - Rodinný - Fantasy
Režie
Mario Camerini
Hrají
Senta BergerLex BarkerSergio FantoniKlaus KinskiPaul GuersIan HunterI.S. JoharClaudine AugerJoachim HansenAlfio CaltabianoPaul Müller

Popis filmu Kali-Yug déesse de la vengeance 1963

Příběh podle novely Roberta Westerbyho (909-1968) se odehrává v 80. letech 19. století v Indii. Hlavní postavou je britský lékař Simon Palmer (Paul Guers), který je nespravedlivě obviněn z vraždy skotského důstojníka. Alibi mu může poskytnout jen Kateřina Talbotová (Senta Bergerová), manželka guvernéra Talbota (Ian Hunter). Dochází k záhadným vraždám a loupežím, které má na svědomí náboženská sekta bohyně Kálí, s níž je v kontaktu indická tanečnice Amrita (Claudine Augerová). Palmer nechce Kateřinu kompromitovat, neboť alibi spočívá v doznání, že v tu dobu byli spolu. Snaží se proto sám odhalit pravé vrahy. Může se při tom spolehnout na svého indického přítele Gopala (I. S. Johar)... Známé filmové hvězdy Lex Barker a Klaus Kinsky tu hrají jen vedlejší role. Film má dvě části: 1. Bohyně pomsty a 2. Povstání v Indii. (Mariin)


Související filmy

Tajemství indického chrámu

Aktualizace: 2023-9-21
Reklama:

Kali-Yug déesse de la vengeance - Claudine Auger

Kali-Yug, déesse de la vengeance ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Kali-Yug, déesse de la vengeance online
64





Vyzkoušejte: