Filmové informace

Superpolda csfd

Superpolda

Info
USA - Španělsko - Itálie, 1980, 104 min (Alternativní 101 min)
Žánr
Komedie - Akční - Sci-Fi
Režie
Sergio Corbucci
Hrají
Terence HillErnest BorgnineJoanne DruMarc LawrenceSal BorgeseClaudio RuffiniJulie GordonBuffy DeeWoody WoodburyHarold BergmanSergio Smacchi
Téma

Popis filmu Superpolda 1980

Terence Hill tentokrát v roli ochránce zákona, omylem obdařeného nadpřirozenými schopnostmi... Příběh mladého amerického policisty Dava, u něhož se po náhodném radioaktivním ozáření začnou objevovat nadpřirozené schopnosti – vidí za roh, je schopen zabránit dopravním nehodám, pohybovat biliárovými koulemi, posunovat nákladními auty a skákat z horních oken mrakodrapů bez jediného zranění. Tyto netradiční vlohy ho však dostávají spíše do problémů: nikdo jej nechápe a jeho vnuknutím nevěří. Síla jej navíc opouští vždy, když vidí červenou barvu. V takových chvílích se David dostává do vskutku nezáviděníhodných situací, které obvykle přivádějí k nepříčetnosti jeho nadřízeného Willyho Dunlopa... Terence Hill se v bláznivé komedii Sergia Corbucciho představil bez své druhé polovičky, bručouna Buda Spencera. Společně si dvojici policistů zahráli v podobně laděných snímcích Dva výtečníci (1977) či Superpolicajti z Miami (1985). V Superpoldovi byl Hillovým parťákem Ernest Borgnine, známý například z westernu Divoká banda. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-10-15

Superpolda - Ernest Borgnine  Terence Hill


Superpolda - Ernest Borgnine  Terence Hill


Superpolda - Terence Hill


Superpolda - Sal Borgese  Terence Hill

Superpolda ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Superpolda online
192





Vyzkoušejte: