Filmové informace

Buster csfd

Buster

Info
Velká Británie, 1988, 94 min
Žánr
Komedie - Krimi - Životopisný - Romantický
Režie
David Green
Hrají
Phil CollinsJulie WaltersSheila HancockAnthony QuayleMichael ByrneJohn BenfieldRalph BrownMartin LaSalleSergio CalderónLarry LambClive Wood

Popis filmu Buster 1988

Skutečná událost, která vešla do dějin jako velká vlaková loupež se odehrála v noci 8. srpna 1963. Královský poštovní vlak na trase z Londýna do Glasgowa tehdy přepadlo patnáct lupičů a zmizel beze stopy s 2,6 milióny liber. Film zachycuje podrobnosti plánování nejznámější loupeže prostřednictvím životního příběhu jednoho z nejmladších zlodějů - Bustera Edwardse, ale především vykresluje jeho vztah ke své rodině a jeho oddanost manželce June. Edwardsovi jsou klasickou britskou rodinou, která se snaží vymanit ze stereotypního života v pronajatém bytu. Z řidiče autobusu Bustera se najednou stává šťastný zloděj s největším úlovkem, jakého kdy někdo dosáhl. Po loupeži sa Buster s June skrývají a připravují se na útěk do Mexika. Když ve vysněném ráji utratí všechny uloupené peníze zjistí, že sa neumí přizpůsobit mexickému způsobu života. June touží po domově, a tak se Buster, vždy připravený udělat ji šťastnou, rozhodne pro neuvěřitelné gesto vrátit se do Anglie a přihlásit se na policii.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

První velká vlaková loupežVelký šéfLoupežVelká vlaková loupež

Aktualizace: 2023-10-26

Buster - Phil Collins


Buster - Phil Collins


Buster -  - Filmer.cz


Buster -  - Filmer.cz

Buster ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Buster online
56





Vyzkoušejte: