Filmové informace

The Audience csfd

The Audience

divadelní záznam

Info
Velká Británie, 2013, 150 min
Žánr
Drama - Komedie
Režie
Stephen Daldry
Hrají
Helen MirrenPaul RitterEdward FoxRichard McCabeNell WilliamsNathaniel ParkerMichael ElwynHaydn GwynneGeoffrey BeeversDavid PeartRufus Wright

Popis divadelní záznamu The Audience 2013

Napjatě očekávaná produkce z West Endu Audience, ve které si Helen Mirren zopakuje roli, za kterou získala Oscara - královnu Alžbětu II. Dle tradice uděluje královna každý týden audienci svému premiérovi – a to audienci přísně soukromou, o které je dle tiché dohody zakázáno kdekoliv mluvit. Představení Audience tuto dohodu imaginárně porušuje a představuje sérii klíčových setkání mezi nejvyšším úředníkem z Downing Street a jeho královnou. Šedesát let setkávání v Buckinghamském paláci, od mladé maminky po babičku, od Churchilla po Camerona. Šedesát let soukromých hovorů, někdy důvěrných, jindy výbušných, politických konverzací i zpovědí. Audience mapují éru panování Alžběty II.: politici přicházejí a odcházejí dle volebních období, zatímco ona zůstává a čeká, aby přivítala svého příštího premiéra. Audience opět spojuje spisovatele Petera Morgana a oscarovou herečku Helen Mirren, kteří tak pokračují v úspěšné spolupráci započaté na filmovém hitu The Queen. Audienci režíruje Stephen Daldry (Billy Elliot, Hodiny), nominovaný za Billyho Elliota na Oscara.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Audience u královnyCat on a Hot Tin RoofAmadeusFolliesObsessionAngels in America Part Two - Perestroika

Aktualizace: 2024-1-30

The Audience -  - Filmer.cz


The Audience - Paul Ritter  Helen Mirren


The Audience - Helen Mirren


The Audience - Haydn Gwynne  Helen Mirren

The Audience ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Audience online
246





Vyzkoušejte: