Filmové informace

Dej si pozor La Toure! csfd

Dej si pozor, La Toure!

Info
Francie - Jugoslávie - Itálie, 1958, 82 min
Žánr
Dobrodružný - Drama
Režie
Georges Lampin
Hrají
Jean MaraisEleonora Rossi DragoCathia CaroNadja TillerLiliane BertJean-Pierre LéaudRobert DalbanJacques MarinDominique DavrayBernadette LafontYves Massard

Popis filmu Dej si pozor La Toure! 1958

Intriky kolem něj byly ve znamení smrti, ale on se smál, zpíval a zachraňoval krásné ženy... Příběh plný lásky a statečnosti se odehrává v době války mezi Francií, které vládne „milovaný“ Ludvík XV., a Rakouskem císařovny Marie Terezie. Tento válečný stav bývá označován jako „války v krajkách“. Hrdinou je prostý muž z lidu, básník a trubadúr La Tour, který táhne po kraji se svou komediantskou károu a skupinou herců. Po cestě zachrání komtesu Malvínu d’Amalfi z rukou tureckých janičářů. Po posměšném kupletu na krále je La Tour zbičován – projde uličkou. Pomstí se zcela po svém, ukradne přímo z ložnice Marie Terezie zástavu francouzského krále, která byla den předtím ukořistěna, čímž potupí vrchního velitele jízdy Saint-Severa. Povýšení do šlechtického stavu mu přidá jen nepřátel a úkladů… jeho dobrodružství začínají. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-10-21

Dej si pozor La Toure! - Nadja Tiller  Jean Marais


Dej si pozor La Toure! - Jean Marais  Cathia Caro


Dej si pozor La Toure! - Nadja Tiller  Jean Marais


Dej si pozor La Toure! -  - Filmer.cz

Dej si pozor, La Toure! ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Dej si pozor, La Toure! online
43




Vyzkoušejte: