Filmové informace

Furia à Bahia pour OSS 117 csfd

Popis filmu Furia à Bahia pour OSS 117 1965

V Jižní Americe, zvláště v Brazílii, se množí sebevražedné útoky na významné politiky. Vyšetřováním vychází najevo, že za atentáty stojí nájemní vrazi ve stavu hypnózy a na místo je povolán slavný agent OSS 117. Ten se dalším šetřením dostává do indiánské rezervace, kde má své tajné sídlo neonacistická organizace. Agentovou pomocnicí a později i vyvolenou se stává záhadná kráska Anna-Maria. V pořadí svůj třetí film s agentem OSS 117 natočil André Hunebelle v roce 1965 ve francouzsko-italské koprodukci, vzhledem k lokalizaci děje se exteriérové scény natáčely v Brazílii. Hlavní roli ztvárnil Frederick Stafford (později se k postavě agenta OSS 117 vrátil v režii Michela Boisronda), jeho partnerkou byla Mylène Demongeot. Ve srovnání s předešlými režisérovými filmy zde došlo k sestupné tendenci v komerční úspěšnosti a film po premiéře na počátku července 1965 vidělo ve francouzských kinech něco málo přes půldruhého miliónu diváků. André Hunebelle si ale tehdy přední pozice v návštěvnosti kin zajišťoval souběžně natáčenou sérií o Fantomasovi. (argenson)


Související filmy

OSS 117 prend des vacancesTajný agent na Blízkém východěAtout coeur à Tokyo pour O.S.S. 117Banco à Bangkok pour OSS 117OSS 117 se déchaîneO.S.S. 117 n'est pas mort

Aktualizace: 2023-11-1
Reklama:

Furia à Bahia pour OSS 117 - Frederick Stafford  Mylène Demongeot

Furia à Bahia pour OSS 117 ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Furia à Bahia pour OSS 117 online
12




Vyzkoušejte: