Filmové informace

Právo silnějšího csfd

Právo silnějšího

Info
Austrálie, 1989, 92 min
Žánr
Akční - Drama - Romantický - Western
Režie
Ian Barry
Hrají
Jeff FaheyTushka BergenSteven VidlerShane BriantAndrew SharpConor McDermottroeGerry SkiltonWallas EatonPeter CollingwoodSandy Gore

Popis filmu Právo silnějšího 1989

Strhující epický příběh se silným emočním nádechem vypráví o mužích, kteří bojují o divokou zemi i o ženu, která stojí mezi nimi. Větší část dramatického náboje tohoto snímku nese neprávem podceňovaný Jeff Fahey, zde v roli pohledného a svalnatého obchodníka, který bojuje o ruku rančerovy dcery Alice (Tushka Bergen). Hlavní hrdina musí nejen svést souboj se svým sokem v lásce, temperamentním a nebezpečným dobytkářem (Steven Vidler), ale také s podlým věřitelem, který si nárokuje půdu, kterou Alice zdědila po svém zesnulém otci. Snímek se svou zápletkou i prostředím do jisté míry podobá australskému dramatu Muž od Sněžné řeky, přesto se však hercům i režisérovi Ianu Barrymu daří udržet vysokou míru svěžesti a originality.
Zdroj: oficiální distributor



Aktualizace: 2024-2-19

Právo silnějšího -  - Filmer.cz


Právo silnějšího - Tushka Bergen


Právo silnějšího - Jeff Fahey  Tushka Bergen


Právo silnějšího -  - Filmer.cz

Právo silnějšího ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Právo silnějšího online
66





Vyzkoušejte: