Filmové informace

Deutschland 83 csfd

DEUTSCHLAND 83

seriál

Info
Německo, 2015, 6 h 8 min (Minutáž: 45–49 min)
Žánr
Drama - Thriller - Historický
Režie
Edward Berger
Hrají
Jonas NayAlexander BeyerSonja GerhardtSylvester GrothUlrich NoethenMaria SchraderLudwig TrepteLisa TomaschewskyGodehard GieseUwe PreussAnna von Berg

Popis seriálu Deutschland 83 2015

Špionážní drama v podobě osmidílné minisérie odehrávající se v roce 1983 v rozděleném Německu. Rozhodnutí USA rozmístit v západní Evropě jaderné rakety středního doletu Pershing II vyvolalo ve vedení Sovětského svazu ochromeném nedávnou smrtí vůdců politbyra Brežněva a Černěnka paniku. Nejistota panuje také v centrále východoněmecké špionážní služby, která se rozhodne vyslat agenta do nejvyššího velení západoněmecké armády. Tímto vyzvědačem se má stát nic netušící pohraničník Martin Rauch, který je přinucen ze dne na den opustit svůj domov, rodinu i lásku a stát se špionem, maskovaným jako nový pobočník generála Edela, styčného důstojníka Bundeswehru u NATO. Brzy zjišťuje, že jeho úkol nebude jednoduchý a že život na západě není ani negativním obrazem světlých socialistických zítřků, jak mu tvrdila východní propaganda, ani bezstarostným rájem konzumu a lhostejné svobody, jak se mu zpočátku zdálo. (Bluerider)


Související filmy

Quantum JumpDeutschland 89Deutschland 86

Aktualizace: 2023-10-23

Deutschland 83 -  - Filmer.cz


Deutschland 83 - Errol Trotman-Harewood


Deutschland 83 - Jonas Nay


Deutschland 83 - Jonas Nay

DEUTSCHLAND 83 informace na internetu

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát DEUTSCHLAND 83 online
171





Vyzkoušejte: