Filmové informace

Ztracený kontinent csfd

Ztracený kontinent

neoficiální název

Info
Velká Británie, 1968, 89 min
Žánr
Dobrodružný - Fantasy - Horor
Režie
Leslie Norman
Hrají
Hildegard KnefSuzanna LeighTony BeckleyVictor MaddernMichael RipperDonald SumpterEric PorterBen CarruthersCynthia MyersJames CossinsNorman Eshley

Popis neoficiální názevu Ztracený kontinent 1968

Velitel parníku Corita kapitán Lansen má moc dobrý důvod, proč navzdory snahám přístavní policie co nejrychleji opustit africký Freetown. Podpalubí jeho nájemní lodi je totiž plné nebezpečné trhaviny, kterou slíbil dopravit do jihoamerického Caracasu. Ostatně, jeho zaječí úmysly sdílí i několik pasažérů, nesourodá skupina lidí s nejrůznějšími problémy, jimž už ve Freetownu začalo být trochu horko. Když při bouři dojde k poškození lodi, většina posádky se proti neortodoxnímu kapitánovi a jeho metodám vzbouří a na záchranném člunu parník opustí. Ztroskotaná loď se zbytkem cestujících uvízne v zákeřných chaluhách Sargasového moře, nedaleko v mlhách skryté pevniny obývané potomky španělských inkvizitorů a pirátů. (dopitak)



Aktualizace: 2023-11-14
Reklama:

Ztracený kontinent -  - Filmer.cz


Ztracený kontinent -  - Filmer.cz


Ztracený kontinent -  - Filmer.cz


Ztracený kontinent -  - Filmer.cz

Ztracený kontinent ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Ztracený kontinent online
8




Vyzkoušejte: