Filmové informace

Adidas versus Puma csfd

Popis tv filmu Adidas versus Puma 2016

Film inspirovaný reálnými událostmi se odehrává v rozmezí let 1924 a 1954. Jeho děj zachycuje život, práci a následný rozkol dvou německých bratrů Adolfa a Rudolfa Dasslerových, který vedl k založení dvou sportovních impérií: Adidas a Puma... Dva muži, bez nichž si lze svět sportu jen těžko představit - bratři Dasslerovi. Adolf "Adi" Dassler a jeho bratr Rudolf, kteří pocházejí z německého maloměsta, mají zcela odlišné povahy a v podstatě i všechno ostatní. Jediné, na čem se, zdá se, shodnou, je jejich poslání: vyrábět dokonalou sportovní obuv. Každý z nich je obdarován výjimečným nadáním - Adi je sportovní nadšenec a vynálezce, Rudi zase neústupný obchodník - a navzájem se dokonale doplňují. Achillovu patu obou bratrů ovšem představují jejich ženy, mezi nimiž se prohloubí vzájemná nevraživost poté, co se Adiho energická manželka rozhodne pracovat ve firmě, zatímco ta Rudiho zůstává věrná tradici. Nedorozumění vedou k hádkám, které nakonec vyústí v rozpad společnosti - bratři se rozejdou a založí dvě soupeřící firmy... Snímek je inspirovaný skutečným příběhem dvou sportovních impérií Adidas a Puma. (Cinemax)


Související filmy

Rivalové navždy - bitva o teniskyPepsi versus Coca Cola, nesmiřitelní rivalovéDassler proti Dasslerovi aneb Puma versus Adidas

Aktualizace: 2024-3-5

Adidas versus Puma -  - Filmer.cz


Adidas versus Puma - Picco von Groote  Ken Duken


Adidas versus Puma - Nadja Becker  Torben Liebrecht


Adidas versus Puma - Ken Duken  Picco von Groote  Torben Liebrecht

ADIDAS VERSUS PUMA informace na internetu

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát ADIDAS VERSUS PUMA online
2025





Vyzkoušejte: