Filmové informace

Chuck Berry Ať žije Rock and Roll csfd

Chuck Berry: Ať žije Rock and Roll

Info
USA, 1987, 120 min (Alternativní 60 min)
Žánr
Dokumentární - Hudební
Režie
Taylor Hackford
Hrají
Chuck BerryEric ClaptonKeith RichardsLinda RonstadtBruce SpringsteenRobbie RobertsonAhmet ErtegunBobby KeysLittle RichardBo DiddleyRobert Cray

Popis filmu Chuck Berry Ať žije Rock and Roll 1987

Dokument o společném koncertu rocknrollového velikána a zakladatele Chucka Berryho a Keitha Richardse, kytaristy z nesmrtelných Rolling Stones. Tyto dva hlavní hnací motory doplňuje množství hudebních ikon, z nichž jmenuji například ještě Juliena Lennona. Prostřihy ze zkoušek a ze samotného koncertu střídají mluvící hlavy ostatních legend rocknrollové hudby a některé názory posouvají samotný film do meditační roviny o smyslu hudby vůbec. Jinak je celý film prodchnut neobyčejným nadšením pro věc a také střetem dvou dominantních velikánů a jejich následnou symbiozou. Nesmrtelné hity Roll over Beethoven nebo Johnny B. Good potom působí jako neskuteně živelná třešnička na výbušný dort. (Morien)



Aktualizace: 2023-9-2

Chuck Berry Ať žije Rock and Roll - Chuck Berry


Chuck Berry Ať žije Rock and Roll - Chuck Berry


Chuck Berry Ať žije Rock and Roll - Chuck Berry


Chuck Berry Ať žije Rock and Roll - Chuck Berry  Keith Richards

Chuck Berry: Ať žije Rock and Roll ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Chuck Berry: Ať žije Rock and Roll online
2




Vyzkoušejte: