Filmové informace

Útěk na čarodějnou horu csfd

Útěk na čarodějnou horu

Info
USA, 1975, 97 min
Žánr
Fantasy - Rodinný - Dobrodružný - Sci-Fi
Režie
John Hough
Hrají
Eddie AlbertRay MillandDonald PleasenceKim RichardsIke EisenmannWalter BarnesReta ShawDenver PyleAlfred RyderLawrence MontaigneTerry Wilson

Popis filmu Útěk na čarodějnou horu 1975

Tia a Tony jsou malí sirotci s neobyčejnými schopnostmi, které chce krutě zneužít zlý milionář Aristotle Bolt. Jediné, co může děti spasit, je útěk na čarodějnou horu. Tia a Tony jsou sourozenci. Rodiče jim umřeli, když byli malí. Vyrůstají v dětském domově, ale mnoho přátel kolem sebe nemají. Ostatní děti se jich bojí. Tia a Tony mají totiž nadpřirozené schopnosti. Dovedou ovládat věci, bez toho, aby se jich dotýkali a vidí situace, které se teprve stanou. Snaží se své schopnosti skrývat, ale nedaří se jim to. Ve městě, nedaleko domova bydlí jeden velice mocný a bohatý člověk, který by rád využil jejich magickou sílu pro rozšíření svého, již tak obrovského majetku. Teď už o nich ví a tak se děti začínají bát ... (HBO Europe)


Související filmy

Útěk na Horu čarodějnicÚtěk na Horu čarodějnicBeyond Witch MountainNávrat na Čarodějnou horu

Aktualizace: 2023-9-17

Útěk na čarodějnou horu - Ike Eisenmann  Kim Richards


Útěk na čarodějnou horu - Ike Eisenmann  Kim Richards


Útěk na čarodějnou horu - Ike Eisenmann


Útěk na čarodějnou horu - Kim Richards

Útěk na čarodějnou horu ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Útěk na čarodějnou horu online
48




Vyzkoušejte: