Filmové informace

Big Man III Smějící se dívka csfd

Big Man III. - Smějící se dívka

TV film

Info
Francie - Západní Německo - Itálie, 1988, 100 min
Žánr
Krimi
Režie
Steno
Hrají
Bud SpencerRaimund HarmstorfMylène DemongeotRaymond PellegrinOmero CapannaMario PilarMarit Nissen

Popis tv filmu Big Man III Smějící se dívka 1988

Bud Spencer ako súkromný vyšetrovateľ na dôchodku Jack Clementi sa v časopise pozastaví nad článkom o jedinečnom umeleckom diele, ktoré sa nachádza vo vlastníctve amerického zberateľa. Clementi však vie, že dielo sa nachádza v malom múzeu zámku šľachtickej rodiny Roccaferro. Keďže obraz je poistený v poisťovni Lloyd´s, Clementiho vyšle jeho priateľ Henry Winterbottom, aby situáciu preskúmal. Veď nikto nehlásil krádež a znalci považujú umelecké dielo za pravé. Jack preto odcestuje do Talianska a podarí sa mu zistiť, že sa objavil geniálny falšovateľ. Ten je však stále o krok vpred pred Jackom. Jack sa dostáva do smrteľného nebezpečenstva... Špičkový detektív Jacký Clementi je pre medzinárodnú poisťovaciu spoločnosť Lloyds doslova poklad. Svojím bravúrnym vyšetrovaním a odvážnou povahou rieši zložité prípady podvodov a zachraňuje tak materskej firme veľkú kopu peňazí.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Big Man IV. - Pekelná pojistkaBig Man I. - Neobvyklá pojistkaBig Man V. - Uloupené šperkyBig Man II. - BumerangBig Man VI. - 395 dolarů za unci

Aktualizace: 2023-11-6

Big Man III Smějící se dívka -  - Filmer.cz


Big Man III Smějící se dívka -  - Filmer.cz


Big Man III Smějící se dívka - Bud Spencer


Big Man III Smějící se dívka -  - Filmer.cz

Big Man III. - Smějící se dívka ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Big Man III. - Smějící se dívka online
14




Vyzkoušejte: