Filmové informace

Pokoj s vyhlídkou csfd

Pokoj s vyhlídkou

Info
Velká Británie, 1985, 117 min (Alternativní 113 min)
Žánr
Drama - Romantický
Režie
James Ivory
Hrají
Maggie SmithHelena Bonham CarterDenholm ElliottJulian SandsSimon CallowPatrick GodfreyJudi DenchFabia DrakeAmanda WalkerDaniel Day-LewisRosemary Leach
Téma

Popis filmu Pokoj s vyhlídkou 1985

Jak snadné je zamilovat se! A jak těžké poručit srdci, aby ustoupilo konvencím a tradici! ... Přepis románu anglického spisovatele Edwarda Morgana Forstera, odehrávajícího se na počátku století rovným dílem ve Florencii a v Anglii. Hrdinkou je mladičká dívka z dobré společnosti Lucy, která se na své cestě do Itálie seznámí s mladým sympatickým Angličanem Georgem Emersonem, než však může jejich vzájemné prvotní okouzlení přerůst v cosi většího, její ostražitá gardedáma ji urychleně odveze do domácího bezpečí. Tady ji – v duchu zavedených tradic – čeká zasnoubení se sice poněkud nudným, ale společensky vhodným a zajištěným mladým mužem. A Lucy by nepochybně – tak jako všechny dívky jejího věku a společenského postavení – skončila ve spořádaném, byť asi nepříliš šťastném manželství, kdyby se shodou okolností v sousedství neusadili otec a syn Emersonovi. (Česká televize)



Aktualizace: 2024-2-29

Pokoj s vyhlídkou - Maggie Smith


Pokoj s vyhlídkou - Helena Bonham Carter


Pokoj s vyhlídkou - Daniel Day-Lewis


Pokoj s vyhlídkou - Denholm Elliott

Pokoj s vyhlídkou ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Pokoj s vyhlídkou online
140





Vyzkoušejte: