Filmové informace

Philo Vance Returns csfd

Philo Vance Returns

Info
USA, 1947, 64 min
Žánr
Akční - Krimi - Mysteriózní - Romantický
Režie
William Beaudine
Hrají
William WrightVivian AustinLeon BelascoRamsay AmesClara BlandickDamian O'FlynnFrank WilcoxIris AdrianBroderick O'FarrellWade Crosby

Popis filmu Philo Vance Returns 1947

„Vysíláme,“ varuje světelní znamení na dveřích rozhlasového studia, kde právě nahrává zpěvačka Virginia Berneaux (Ramsay Ames). Pak ji jde její snoubenec Larry Blendon (Damian OFlynn) představit své babičce Stelle (Clara Blandick). Ta sice dívku mírně varuje tím, kolik snoubenek a možná i manželek Larryho životem prošlo, ale té to zase až tak nevadí. Larry doprovodí Virginii domů, ale na prahu je kráska v nádherném kožešinovém paletu ze stříbrných lišek zastřelena z auta. Blandon zavolá svému příteli, soukromému detektivovi Philu Vancovi (William Wright), aby mu pomohl najít vraha. Jenže ještě než domluví, slyší Philo výstřel a pak už jen pád těla na zem. Vrah byl rychlejší. Ve spolupráci s manažerem zpěvačky Alexisem Karnoffem (Leon Belasco) začne Vance vyšetřovat. Pak zemře Katherine Corbett (Phyllis Planchard), první Larryho ex, a pak ještě jedna – obě jedem. Šetření ukáže na podezřelou sklenici mléka, ale otázkou je, jestli to není jen falešná stopa. Nečekané odhalení a nezvyklá vražedná zbraň konečně pomohou Vancovi najít toho, kdo se za všemi úmrtími skrývá. (Peabody)



Aktualizace: 2023-12-24
Reklama:

Philo Vance Returns ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Philo Vance Returns online
4




Vyzkoušejte: