Filmové informace

Wu zhao sheng you zhao csfd

Wu zhao sheng you zhao

Info
Hongkong, 1979, 77 min
Žánr
Akční - Komedie
Režie
Ricky Lau
Hrají
Kar-Yung LauDean ShekLily LiEric TsangPeter Lung ChanChing WongMarsHak-on FungBruce Tong Yim-ChaanDanny ChowChi-ping Cheung

Popis filmu Wu zhao sheng you zhao 1979

Mladý tulák Cho (Lau Kar-Yung) se svou malou opičkou shání peníze, aby mohl studovat bojová umění. Seznámí se s bývalým učitelem Chiu Chat Yehem, který je už v důchodu a žije se svou mentálně postiženou dcerou. Učitel Yeh má v plánu učit mladého tuláka Cho pod podmínkou, že si vezme jeho dceru. Cho se však ožení s dívkou z města jménem Piu Hung a začne se učit u vesnického učitele bojových umění Yee Sai Kwana. Cho a učitelův syn Yan se stanou brzy kamarádi. Jednoho dne přijde skupina banditů terorizovat město. Učitelé Chiu a Kwan je společně odrazí, jenže Chiu ukradne šperky patřící dceři Kwana a svalí vinu na tuláka Cho a jeho kamaráda Yana. Ti pod výhrůžkou smrti utíkají a společně se učí bojová umění, aby mohli očistit svá jména. (Epistemolog)



Aktualizace: 2024-3-26
Reklama:

Wu zhao sheng you zhao ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Wu zhao sheng you zhao online
7




Vyzkoušejte: