Filmové informace

Nikdy neříkej nikdy csfd

Nikdy neříkej nikdy

Info
Velká Británie - USA - Západní Německo, 1983, 134 min (Directors Cut: 121 min)
Žánr
Akční - Dobrodružný - Thriller
Režie
Irvin Kershner
Hrají
Sean ConneryKlaus Maria BrandauerMax von SydowBarbara CarreraKim BasingerBernie CaseyAlec McCowenEdward FoxRowan AtkinsonAnthony SharpAnthony Van Laast
Téma

Popis filmu Nikdy neříkej nikdy 1983

Světové zásoby ropy v rukou šíleného zločince... další úkol pro Jamese Bonda. Zločinní agenti pod velením mezinárodního teroristy Ernsta Blofelda proniknou do nejvyššího velení americké armády a zmocní se dvou termonukleárních raket. Blofeld totiž naplánoval novou zkázonosnou akci, nazvanou Slzy Alláhovy. Na pomoc při pátrání je povolán britský agent 007 James Bond. Musí nalézt ukradené jaderné hlavice dříve, než teroristé obrátí jejich ničivou sílu proti světu. Stopa vede k charismatickému zločinci Largovi, jenž osobně řídí Blofeldovu akci. Pomáhá mu krásná vražedkyně Fatima. Bond ovšem objeví nečekaného spojence v Largově okouzlující milence Domino. Jedna z ukradených jaderných zbraní však už čeká na odpálení ve Washingtonu. Druhou chce Largo použít ke zničení světových zásob ropy... (Česká televize)


Související filmy

Není čas zemřítSpectreSkyfallQuantum of SolaceCasino RoyaleDnes neumírej

Aktualizace: 2024-1-13

Nikdy neříkej nikdy - Sean Connery


Nikdy neříkej nikdy - Sean Connery  Bernie Casey


Nikdy neříkej nikdy - Bernie Casey  Sean Connery  Kim Basinger


Nikdy neříkej nikdy - Bernie Casey

Nikdy neříkej nikdy ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Nikdy neříkej nikdy online
206





Vyzkoušejte: