Filmové informace

Jak básníci přicházejí o iluze csfd

Popis filmu Jak básníci přicházejí o iluze 1984

Básník Štěpán Šafránek je přijat na medicínu a stává se studentem prvního ročníku. Do školního roku ale nevykročí zrovna nejšťastněji, protože se nepříliš dobře uvede u docenta anatomie Sejkory, a navíc dostane svatební oznámení od Borůvky, která se vdává za snaživého úředníka Emila Nádeníčka. Jeho novými spolužáky a spolubydlícími na koleji jsou sebevědomý Honza Antoš z Kolína, který se může pochlubit fotografickou pamětí, bodrý Moravák Venoš, jenž má bohaté zásoby proviantu i bohatě vyšívaný kroj, a černoch Numira Cassou Thomb, jemuž spolubydlící začnou říkat stručně Mireček. Přestože mají všichni učení nad hlavu, jediný Štěpán ne a ne najít správnou metodu, jak vše zvládnout. A tak Štěpán studuje, pracuje, občas básní a také se zamiluje do studentky zdravotní školy, které začne říkat Jeskyňka. Jako strašák nad ním visí blížící se zkouška z anatomie a nepřátelský docent Sejkora. (TV Nova)


Související filmy

Jak básníci čekají na zázrakJak básníci neztrácejí nadějiKonec básníků v ČecháchJak básníkům chutná životJak svět přichází o básníky

Aktualizace: 2023-11-18

Jak básníci přicházejí o iluze - Zdeněk Svěrák


Jak básníci přicházejí o iluze - Joseph Dielle  Karel Roden  Pavel Kříž


Jak básníci přicházejí o iluze - Adriana Romanová-Tarábková  Pavel Kříž


Jak básníci přicházejí o iluze - Pavel Kříž  David Matásek

Jak básníci přicházejí o iluze CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Jak básníci přicházejí o iluze online
878





Vyzkoušejte: