Filmové informace

Akta X Jedináček csfd

Akta X: Jedináček

video kompilace

Info
USA, 1999, 86 min
Žánr
Drama - Horor - Sci-Fi - Thriller
Režie
Kim Manners
Hrají
David DuchovnyGillian AndersonWilliam B. DavisChris OwensNicholas LeaMitch PileggiVeronica CartwrightNick TateGeorge MurdockAl RuscioValarie Pettiford

Popis video kompilaceu Akta X Jedináček 1999

Pravda je odhalena. Otázky zodpovězeny. Spiknutí je objasněno. Příběh odhalující tajemství, která dosud skrývala Akta X. Poprvé jsou tak zodpovězeny všechny otázky: od smrtonosných včel po černý olej, od muže měnícího podoby k rebelům bez tváře, od Samanthy Mulderové a únosu Scullyové k pravé identitě tajemného Kuřáka. A spojením mezi všemi záhadami je jediná žena. Její jméno je Cassandra Spenderová. Je konečným produktem tajného a dlouholetého experimentu organizovaného Kuřákem a hraje hlavní roli v plánu mimozemšťanů na kolonizaci naší planety. Pro Muldera a Scullyovou je Cassandra posledním dílkem skládačky - šifra, která vysvětlí všechny záhady jednou a provždy. (Bontonfilm)


Související filmy

Akta X: Chci uvěřitThe Lone GunmenAkta X: RekviemAkta X: SamanthaAkta X: BiogenezeAkta X: Identita

Aktualizace: 2023-10-17
Reklama:

Akta X: Jedináček ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Akta X: Jedináček online
54





Vyzkoušejte: