Filmové informace

Quantum Leap csfd

Quantum Leap

seriál

Info
USA, (1989–1993), 76 h 9 min (Minutáž: 45–92 min)
Žánr
Akční - Dobrodružný - Sci-Fi - Mysteriózní - Drama - Rodinný
Režie
Donald P. Bellisario
Hrají
Scott BakulaDean StockwellDeborah PrattStephen LeeJeff HochendonerFrances BayIan BuchananLiz SagalPeter SpearsKristoffer TaboriKen Foree
Téma

Popis seriálu Quantum Leap 1989

Teória hovorí, že človek je schopný cestovať v čase len v dobe, kedy naozaj žil. Z nej vychádza aj Dr. Sam Beckett (Scott Bakula), ktorý vedie elitnú skupinu vedcov pracujúcich na prísne tajnom projekte zvanom Kvantový skok. Pod hrozbou, že príde o finančnú podporu, Sam predčasne vstúpi do akcelerátora... a zmizne. Keď sa preberie, ocitne sa v minulosti, postihnutý čiastočnou amnéziou, a v tele, ktoré nie je jeho. Našťastie, je schopný nadviazať kontakt so svojím časom pomocou Ala (Dean Stockwell), pozorovateľa projektu, objavujúceho sa v podobe hologramu, ktorý vidí a počuje iba Sam. Uväznený v minulosti, Sam skáče zo života do života a napráva veci, ktoré by inak zle dopadli, vždy dúfajúc, že tentokrát bude jeho ďalší skok skokom domov. (jasiska)


Související filmy

Season 1Quantum LeapDaleks!Doctor Who: Twice Upon a TimeClassDoctor Who: The Return of Doctor Mysterio

Aktualizace: 2023-10-12

Quantum Leap - Scott Bakula


Quantum Leap - Scott Bakula


Quantum Leap -  - Filmer.cz


Quantum Leap - Dean Stockwell

Quantum Leap ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Quantum Leap online
63





Vyzkoušejte: