Filmové informace

The Green Hornet csfd

The Green Hornet

seriál

Info
USA, (1966–1967), 10 h 50 min (Minutáž: 25 min)
Žánr
Akční - Krimi
Režie
George W. Trendle
Hrají
Van WilliamsBruce LeeWende WagnerLloyd GoughWalter BrookeWilliam DozierBill BaldwinJames BestCelia KayeSigne HassoLynda Day George
Téma

Popis seriálu The Green Hornet 1966

Přes den je obyčejný novinář jménem Britt Reid, ale v noci se mění na maskovaného bojovníka se zločinem, zvaný The Green Hornet (Zelený sršeň). Geniální detektiv a mistr bojových umění v jedné osobě, vždy neodmyslitelně doprovázený svým asijským pomocníkem Katem a technicky dokonale vybaveným automobilem, přezdívaným "Black Beauty". Ve své době velmi populární televizní seriál, inspirovaný stejnojmennou comicsovou sérií se natáčel v letech 1966-67. Do dějin se zapsal především jako startovní můstek pro kariéru budoucí hongkongské legendy - herce a přeborníka v bojových uměních Bruce Lee, jenž ztvárnil úlohu Kata. Hudba ze seriálu byla použita v klíčové akční sekvenci filmu Quentina Tarantina Kill Bill z roku 2003. (TongPo)


Související filmy

The Silent GunZelený sršeňFury of the DragonThe Green HornetScott Pilgrim Takes OffKick-Ass 2

Aktualizace: 2023-10-2

The Green Hornet - Van Williams  Bruce Lee


The Green Hornet - Van Williams  Bruce Lee


The Green Hornet - Wende Wagner


The Green Hornet - Bruce Lee

The Green Hornet ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Green Hornet online
96





Vyzkoušejte: