Filmové informace

Bergerac csfd

Bergerac

seriál

Info
Velká Británie - Austrálie, (1981–1991), 75 h 24 min (Minutáž: 52 min)
Žánr
Krimi - Drama - Mysteriózní
Režie
Robert Banks Stewart
Hrají
John NettlesTerence AlexanderSean ArnoldCelia ImrieTony RobinsonMatyelok GibbsNorman WisdomAlan FordPeter CellierConnie BoothNatascha McElhone

Popis seriálu Bergerac 1981

Britský kultovní seriál 80. let, ve kterém si John Nettles (VRAŽDY V MIDSOMERU) zahrál detektiva Jima Bergeraca. Přestože u nás je tento seriál naprosto neznámý, v británii je velmi oblíben a John Nettles si v něm zahrál bezesporu životní roli. Velmi zajímavé je i prostředí seriálu. Děj se odehrává na malém ostrově Jersey poblíž francouzského pobřeží. Jim Bergerac se vrácí po zotavení z těžké nehody zpět na ostrov, má za sebou nepříjemný rozvod a protialkoholní léčbu. Nastupuje znovu jako detektiv do tzv. Bureau des Etrangers (oddělení pro cizince) a řeší nejrůznější kriminální případy. V letech 1981-1991 bylo na BBC odvysíláno 9 sérií tohoto seriálu a několik speciálů. Poslední epizodou byl vánoční speciál v prosinci 1991. (Sowa)


Související filmy

Season 1

Aktualizace: 2023-8-30

Bergerac - Season 1 -


Bergerac - Season 1 -


Bergerac - Season 1 -


Bergerac - Season 1 -

Bergerac ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Bergerac online
53





Vyzkoušejte: