Filmové informace

Cagneyová a Laceyová csfd

Cagneyová a Laceyová

seriál

Info
USA, (1981–1988), 102 h 45 min (Minutáž: 47–100 min)
Žánr
Krimi - Drama
Režie
Barbara Avedon
Hrají
Tyne DalyAl WaxmanJohn KarlenMartin KoveSharon GlessMeg FosterCarl LumblyHarvey AtkinSidney ClutePaul ManteeDick O'Neill

Popis seriálu Cagneyová a Laceyová 1981

Alice Christine Cagney (Sharon Gless) a Mary Beth Lacey (Tine Daly) sú dve ženy, ktoré sa zhodou okolností stanú policajtkami. Dve rozdielne policajtky, s odlišným zázemím, s rozdielnymi charaktermi a vyhliadkami do budúcnosti, ktoré berú svoje povolanie vážne a dobre spolu vychádzajú. V jednotlivých dieloch ich sledujeme pri vyšetrovaní kriminálnych prípadov a zároveň sledujeme ich vzájomné vzťahy. Osobné konflikty, čo sa sem-tam vyskytnú, sú vcelku prirodzené medzi ľuďmi, ktorí úzko spolupracujú pri úlohách, ktoré so sebou prinášajú životunebezpečné situácie. Cagney a Lacey ako kriminálny seriál so ženskými hlavnými hrdinkami bol počas svojho trvania veľmi úspešný aj v zbieraní ocenení (30) a nominácií (51). (pravo)


Související filmy

Série 1Skutečné obviněníCagney a Lacey: Opět spoluVýhled skleněným stropemNávrat Cagneyové a Laceyové

Aktualizace: 2024-4-8

Cagneyová a Laceyová -  - Filmer.cz


Cagneyová a Laceyová - Sharon Gless


Cagneyová a Laceyová - Tyne Daly


Cagneyová a Laceyová - Tyne Daly

Cagneyová a Laceyová ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Cagneyová a Laceyová online
32




Vyzkoušejte: