Filmové informace

Matlock csfd

Matlock

seriál

Info
USA, (1986–1995), 151 h 22 min (Minutáž: 45–99 min)
Žánr
Krimi - Drama
Režie
Dean Hargrove
Hrají
Andy GriffithNancy StaffordJulie SommarsClarence Gilyard Jr.Kene HolidayLinda PurlWarren FrostDaniel RoebuckLeon RussomRyan SandsSteven Eckholdt

Popis seriálu Matlock 1986

Ben Matlock (Andy Griffith) je sympatický postarší právník z Atlanty. Pracuje jako obhájce a za svůj případ si účtuje horentní sumu 100.000 Dolarů. Najmout si jej se ale vyplatí. Svým klientům pomáhá z nesnází. Díky svému nasazení a osobnímu zaujetí každým případem se mu velmi často daří očistit jméno nevinným lidem, kteří byli obviněni z vraždy. . Při jeho pátrání mu pomáhají mladí soukromí detektivové Tyler Hudson a jeho dcera Charlene, která původně vystudovala právo na prestižní Harvardské univerzitě, podobně jako její otec. V soukromí je obyčejným, dobrosrdečným chlapíkem s lidskými slabostmi (je milovníkem hot dogů). U soudu nasazuje svůj šarm a jeho instinkt mu pomáhá přijít na kloub i velmi složitým případům, nakonec vždy nalezne a předvede porotě logické důkazy, které usvědčí pravého pachatele. Seriál se natáčel devět let a získal velkou popularitu, nejen díky sympatickému hlavnímu představiteli, ale také zobrazením prostředí americké justice. (TV Barrandov)


Související filmy

Season 1Matlock

Aktualizace: 2024-3-16

Matlock -  - Filmer.cz


Matlock - Andy Griffith


Matlock - Andy Griffith


Matlock - Andy Griffith

Matlock ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Matlock online
45




Vyzkoušejte: