Filmové informace

Starsky a Hutch csfd

Starsky a Hutch

seriál

Info
USA, (1975–1979), 76 h 26 min (Minutáž: 43–90 min)
Žánr
Akční - Drama - Krimi
Režie
William Blinn
Hrají
Paul Michael GlaserDavid SoulAntonio FargasBernie HamiltonElisha Cook Jr.Gary GrahamRoger E. MosleyCharles CyphersDennis BurkleyMare WinninghamHeather MacRae

Popis seriálu Starsky a Hutch 1975

Detektiv Dave Starsky je horká hlava, nepochybně nejimpulsivnější člen policejního sboru kalifornského Bay City. Při práci se nebojí tasit, jeho autu řvou gumy, i když stojí, a pořádný den je pro něj korunovaný rvačkou, při níž létají židle na hlavy zločinců. To detektiv Ken „Hutch“ Hutchinson je z klidnějšího těsta. Všechno radši dvakrát promyslí, nikam se zbytečně nežene a raději přemýšlí o tom, jak by se daly co nejsnadněji vydělat peníze. Každý jeden znamenají pro kalifornské drogové dealery, mafiány a ostatní svoloč hrozbu, když je ale policejní kapitán Dobey spojí do jednoho týmu, a navrch se k tomu připočte ještě fikaný informátor Huggy Bear, vznikne zbraň hromadného ničení.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Série 1Starsky & HutchLethal Weapon 5Nash BridgesMagnum P.I.Smrtonosná zbraň

Aktualizace: 2023-9-13

Starsky a Hutch -  - Filmer.cz


Starsky a Hutch -  - Filmer.cz


Starsky a Hutch -  - Filmer.cz


Starsky a Hutch -  - Filmer.cz

Starsky a Hutch ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Starsky a Hutch online
44




Vyzkoušejte: