Filmové informace

The Incredible Hulk csfd

The Incredible Hulk

seriál

Info
USA, (1977–1982), 68 h 29 min (Minutáž: 47–95 min)
Žánr
Dobrodružný - Akční - Sci-Fi - Drama
Režie
Kenneth Johnson
Hrají
Bill BixbyLou FerrignoJack ColvinCharles NapierEnrique CastilloJohn FinnGary GrahamRobert AldaLouise SorelRosalind ChaoGrand L. Bush
Téma

Popis seriálu The Incredible Hulk 1977

Hlavním hrdinou je doktor David Banner (Bill Bixby), který se při laboratorním experimentu nešťastně předávkuje radioaktivními gama paprsky. Od té doby na sobě pozoruje neuvěřitelné změny - kdykoliv je ve stresu, změní se v zelené monstrum s nadlidskými silami, Hulka (Lou Ferrigno). Po každé přeměně si doktor Banner vůbec nevzpomíná, co v těle monstra prováděl. Jeho laboratoř exploduje a on je prohlášen za mrtvého. Na rozdíl od jiných komiksových hrdinů s nadpřirozenými schopnostmi, zde je postava doktora Bannera ve zvláštní situaci. Své schopnosti má doktor Banner nedobrovolně, cestuje po Spojených státech a zoufale pátrá, jak se tohoto prokletí zbavit. Na své cestě je navíc vytrvale pronásledován bulvárním reportérem Jackem McGee, který tuší nějakou senzaci. Banner navštěvuje přátele a přijímá různá zaměstnání. Na svých toulkách potkává mnoho lidí a přes své schopnosti jim pomáhá z nesnází. (hemir)


Související filmy

Season 1Neuvěřitelný HulkProces s neuvěřitelným HulkemNávrat neuvěřitelného Hulka

Aktualizace: 2023-11-3

The Incredible Hulk -  - Filmer.cz


The Incredible Hulk - Lou Ferrigno


The Incredible Hulk - Bill Bixby


The Incredible Hulk - Lou Ferrigno

The Incredible Hulk ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Incredible Hulk online
74





Vyzkoušejte: