Filmové informace

Major Dundee csfd

Major Dundee

Info
USA, 1965, 123 min (Special Edition: 136 min, Directors Cut: 152 min, Alternativní 117 min)
Žánr
Western - Dobrodružný - Válečný
Režie
Sam Peckinpah
Hrají
Charlton HestonRichard HarrisJim HuttonJames CoburnMichael Anderson Jr.Senta BergerMario AdorfBrock PetersWarren OatesBen JohnsonR.G. Armstrong
Téma

Popis filmu Major Dundee 1965

První vysokorozpočtový snímek režiséra Sama Peckinpaha se zároveň stal prvním filmem, který byl bez vědomí autora uveden ve zkrácené verzi. Nyní, o čtyřicet let později, byla objevena a restaurována většina chybějících záběrů. Nové scény přispěly k ještě dokonalejšímu vykreslení posedlosti unijního důstojníka (Charlton Heston), který vede samozvanou výpravu složenou z vězňů (Richard Harris), bývalých otroků a zločinců (James Coburn), aby v Mexiku dopadli tlupu vraždících Apačů. Vyvstává otázka: Kdo představuje větší hrozbu? Major Dundee nabízí jedno z nejlepších hereckých obsazení v dějinách westernu a konečně přichází v podobě, v jaké ho zamýšlel legendární režisér! (Bontonfilm)



Aktualizace: 2024-2-19

Major Dundee - Charlton Heston


Major Dundee -  - Filmer.cz


Major Dundee - Charlton Heston  Senta Berger


Major Dundee -  - Filmer.cz

Major Dundee ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Major Dundee online
248





Vyzkoušejte: