Filmové informace

S nasazením života csfd

S nasazením života

seriál

Info
Polsko, (1968–1969), 16 h 59 min (Minutáž: 53–71 min)
Žánr
Akční - Válečný
Režie
Andrzej Konic
Hrají
Stanisław MikulskiEmil KarewiczBarbara DrapińskaLucyna WinnickaHenryk BąkEdmund FettingBarbara BrylskaJanusz BylczyńskiMieczyslaw VoitZdzisław KuźniarJerzy Block

Popis seriálu S nasazením života 1968

Jmenuje se Stanislav Kolicki, je mu něco přes dvacet let, je Polák a právě se mu podařilo utéct do SSSR. Jeho největším přáním je bojovat proti nacistickým okupantům a pomoci tak osvobodit svou zemi. Sovětská rozvědka právě vyslýchá zajatého německého důstojníka Hanse Klosse, jeho nápadná podoba se Stanislavem Kolickým je základem odvážného a především rafinovaného plánu: Kolický se pod jménem Kloss vrací k Abwehru a jako špión J-23 spolupracuje na jeho porážce ve druhé světové válce. Podobně jako řada jiných filmů a seriálů své doby, i tento seriál se již dnes stal legendou a kultovní záležitostí, ovšem vnímanou už docela jinak než jak jeho tvůrci původně zamýšleli. (Historik)


Související filmy

Vím kým jsiHans Kloss. Stawka większa niż śmierć

Aktualizace: 2023-10-13

S nasazením života -  - Filmer.cz


S nasazením života -  - Filmer.cz


S nasazením života -  - Filmer.cz


S nasazením života -  - Filmer.cz

S nasazením života ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát S nasazením života online
89





Vyzkoušejte: