Filmové informace

Madonna of the Seven Moons csfd

Madonna of the Seven Moons

Info
Velká Británie, 1945, 110 min
Žánr
Drama - Mysteriózní
Režie
Arthur Crabtree
Hrají
Phyllis CalvertStewart GrangerPatricia RocPeter GlenvilleJohn StuartJean KentHelen HayeDanny GreenDulcie GrayEliot MakehamNancy Price

Popis filmu Madonna of the Seven Moons 1945

Maddalena Labardi (Phyllis Calvert) je vážená žena, která získala vzdělání v klášteře, ale má v minulosti jedno temné tajemství. Jako dívka byla na počátku 20. století v lese přepadena a (asi) znásilněna, a přestože se později bohatě provdala, tato vzpomínka jí stále působí psychické trauma a rozdvojení osobnosti. Čas od času prchá do chudé dělnické čtvrti Florencie, do domu U sedmi měsíců, kde žije jako cikánka Rosanna, družka profesionálního zloděje klenotů Nina Barucciho (Stewart Granger). Ve svých jednotlivých identitách přitom nemá žádné vzpomínky na svůj druhý život. Její dcera Angela (Patricia Roc) se snaží odhalit tajemství opakovaného mizení své matky, stejně jako Nino hledá svoji milenku. Britský psychologický film režiséra Arthura Crabtree se odehrává ve 40. letech v Itálii. (Peabody)



Aktualizace: 2024-4-19

Madonna of the Seven Moons -  - Filmer.cz


Madonna of the Seven Moons - Phyllis Calvert  Patricia Roc


Madonna of the Seven Moons - Stewart Granger  Phyllis Calvert  Reginald Tate


Madonna of the Seven Moons - Phyllis Calvert

Madonna of the Seven Moons ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Madonna of the Seven Moons online
5




Vyzkoušejte: