Filmové informace

Spartakus a podmořské slunce csfd

Spartakus a podmořské slunce

seriál

Info
Francie, (1985–1986), 22 h 32 min (Minutáž: 26 min)
Žánr
Animovaný - Dobrodružný - Rodinný - Fantasy
Režie
Michel Gauthier
Hrají
Jeanine ForneyChristian BénardAmandine RajauLouis ArbessierMarc MoroJacques DeschampsClaude DassetAlbert AugierJean NégroniPerrette PradierYves-Marie Maurin

Popis seriálu Spartakus a podmořské slunce 1985

Animovaná série sleduje příběh dávné civilizace z města Arkadia, která prchla před velkou zkázou do hlubin Země. V touze udržet ji mimo nebezpečí, starší zapečetí záznamy o své minulosti do Archivů. Obyvatelé Arkadie tak dále žijí, nevědomi si pokračujícího života na zemském povrchu, ve světle umělého slunce Tehry, které však zaniká. V nouzové situaci, několik Arkadianských dětí porušuje zákon, a otevírají Archivy. Vyzbrojeni informacemi o životě na povrchu, vytvářejí magickou Arkanu, a posílají jí jako posla pro pomoc. Arkana potkává dva sourozence z povrchu, Matta a Rebeccu, a přivádí je zpět k záchraně Arkadie. Cestují živoucí lodí zvanou Tehrig, spolu s tajemným Spartakem a dvojicí podivných bytůstek, Bicem a Bacem. (-bad-mad-wolf-)


Související filmy

Série 1

Aktualizace: 2024-1-26

Spartakus a podmořské slunce -  - Filmer.cz

Spartakus a podmořské slunce ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Spartakus a podmořské slunce online
81





Vyzkoušejte: