Filmové informace

Smrt na stadionu 								 (S15E07) csfd

Smrt na stadionu (S15E07)

epizoda

Info
Západní Německo, 1984, 1 h 25 min
Žánr
Krimi - Drama
Režie
Hajo Gies
Hrají
Götz GeorgeEberhard FeikChiem van HouweningeUlrich MatschossGerhard OlschewskiDietmar BärDespina PajanouBrigitte JannerZacharias Preen
Téma

Popis epizodau Smrt na stadionu (S15E07) 1984

Schimanski a jeho parťák se vydávají k řešení případu dvěma cestami, jen jedna z nich však vede k cíli.  Schimanski a Thanner už spolu dlouho žijí pod jednou střechou v bytě Schimanského a oba začíná situace značně nervovat. Zatímco Thanner nesnáší neuvěřitelný nepořádek Schimiho, ten zase nemůže vystát Thannerovu posedlost pořádkem. Schimanski, který se pokouší relaxovat na fotbalových stadionech, se dostane k tragickému případu smrti muže, který se podle všeho stal obětí stále brutálnějších rvaček mezi fanoušky jednotlivých klubů. Poněkud stresující situace mezi Thannerem a Schimanskim se bohužel začíná projevovat také v jejich práci. Zatímco Schimanski se pokouší proniknout mezi členy fotbalových fanklubů, Thanner s Hänschenem se pátrají jiným směrem a soustředí se spíše na stálé i příležitostné zaměstnance stadionu.
Zdroj: oficiální distributor



Aktualizace: 2023-11-2

Smrt na stadionu 								 (S15E07) -  - Filmer.cz


Smrt na stadionu 								 (S15E07) - Götz George


Smrt na stadionu 								 (S15E07) - Götz George


Smrt na stadionu 								 (S15E07) - Götz George  Eberhard Feik

Smrt na stadionu (S15E07) ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Smrt na stadionu (S15E07) online
4




Vyzkoušejte: