Filmové informace

Herbie jede rallye csfd

Herbie jede rallye

Info
USA, 1977, 100 min
Žánr
Dobrodružný - Rodinný - Komedie - Krimi - Akční - Romantický
Režie
Vincent McEveety
Hrají
Dean JonesDon KnottsJulie SommarsJacques MarinRoy KinnearBernard FoxEric BraedenGérard JugnotCarey LoftinJosiane BalaskoJean-Jacques Moreau

Popis filmu Herbie jede rallye 1977

Jim Douglas a jeho mechanik přijíždějí s broukem Herbiem do Paříže, aby se zúčastnili automobilových závodů z Paříže do Monte Carla. Shodou okolností je ve zdejším muzeu vystavován diamant za 6 miliónů dolarů, který ukradnou dva zloději. Při útěku před policií ho ukryjí do Herbieho nádrže na palivo. Začíná kvalifikační závod. V první rozjížďce se Herbie zamiluje do Lancie. Jelikož se do ní ale opravdu "zakouká", brání jí v jízdě a řidička Diane je velmi rozčílená, že se kvůli Herbiemu nedostala do kvalifikace. Herbie i Lancie ale dostanou ještě jednu šanci a ve druhé kvalifikaci se oba do finále dostanou. Oba zloději se celou dobu snaží k Herbiemu dostat, aby získali svůj ukradený diamant. (Nova Cinema)


Související filmy

Můj auťák BroukHerbie a poklad InkůHerbie a stará dámaMiláček Herbie

Aktualizace: 2023-11-7

Herbie jede rallye -  - Filmer.cz


Herbie jede rallye - Roy Kinnear  Bernard Fox  Dean Jones


Herbie jede rallye -  - Filmer.cz


Herbie jede rallye -  - Filmer.cz

Herbie jede rallye ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Herbie jede rallye online
28




Vyzkoušejte: