Filmové informace

Cannabis csfd

Cannabis

Info
Francie - Západní Německo - Itálie, 1970, 85 min
Žánr
Krimi - Akční - Drama
Režie
Pierre Koralnik
Hrají
Serge GainsbourgJane BirkinGabriele FerzettiYvette LebonCurd JürgensLaurence BadieRita RenoirMario BregaYves AfonsoPierre AssoPaul Albert Krumm

Popis filmu Cannabis 1970

Serge Morgan (Serge Gainsbourg) je francouzský specialista… prostě nájemný vrah, který splnil nějakou zakázku ve Spojených státech (odchází z vily, kde nechává čtyři mrtvoly včetně dvou žen) a vrací se domů do Paříže. V letadle narazí na mladou dívku Jane Swenson (Jane Birkin). Bohatá dcera diplomata je jím zjevně zaujata, na letišti na Serge ale čekají zabijáci drogového bosse Henri Emeryho (Curd Jurgens), naloží ho do auta a odvezou i s jeho společníkem zdá se na popravu. Serge je raněn, ale uteče a ukryje se u Jane. V posteli si ale neléčí jen zranění... Serge podle pravidel žánru hledají jak gangsteři, tak policie, následují střílečky na střeše Opery, slavná přestřelka ve slepičárně, ale marná snaha, smyčka se stahuje a otázkou je jen, kdo bude rychlejší. (Peabody)



Aktualizace: 2023-10-10
Reklama:

Cannabis ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Cannabis online
22




Vyzkoušejte: