Filmové informace

Zítra se bude tančit všude csfd

Zítra se bude tančit všude

Info
Československo, 1952, 92 min (Directors Cut: 104 min)
Žánr
Hudební - Komedie
Režie
Vladimír Vlček
Hrají
Zdeněk BuchvaldekEva KubešováMiloš NesvadbaMarcela MartínkováJiří ValaJiří AdamíraPavel ŠmokLudmila VendlováAn Son-ChiJaroslav HrkalO. Šuchma

Popis filmu Zítra se bude tančit všude 1952

Film "Zítra se bude tančit všude", chce lidovou písní a tancem bojovat za radostný život, za nového člověka, za družbu a přátelství všech národů, za mír. Provádí nás naši krásnou vlastí; s písněmi a tanci naší mládeže se dostaneme až do Berlína, který se stal v roce 1951 na čtrnáct dnů městem světového mládí a ukázal celému světu, že i píseň, tanec a radost bojuje za lepší svět, za mír. Film byl s velkým úspěchem promítán na VII. Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech i na Festivalech pracujících a po zásluze získal cenu přátelství mezi národy za optimistické a radostné vyjádření myšlenky mezinárodní solidarity mládeže a vyzdvižení významné úlohy lidové tvořivosti v této mírové družbě. (Filmový přehled)



Aktualizace: 2023-11-18

Zítra se bude tančit všude -  - Filmer.cz


Zítra se bude tančit všude - Eva Kubešová  Zdeněk Buchvaldek


Zítra se bude tančit všude - Jiří Vala  Ludmila Vendlová  Jiří Adamíra


Zítra se bude tančit všude - Marcela Martínková  Jitka Frantová  Miloš Nesvadba

Zítra se bude tančit všude CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Zítra se bude tančit všude online
93





Vyzkoušejte: