Filmové informace

Kačer Daffy Fantastický ostrov csfd

Kačer Daffy: Fantastický ostrov

Info
USA, 1983, 78 min
Žánr
Animovaný - Rodinný - Komedie
Režie
Friz Freleng
Hrají
Mel BlancLes TremayneJune Foray
Téma

Popis filmu Kačer Daffy Fantastický ostrov 1983

Vítejte na Fantastickém ostrově kačera Daffyho. Máte-li nadmíru bujnou fantazii, pak jste tu správně. A kdo bude naším hostitelem? Samozřejmě nikdo jiný než nenapodobitelný kačer Daffy a jeho kumpán Speedy Gonzales. Všechny vaše oblíbené Warner Bros kreslené postavičky včetně králíčka Bunnyho, kohout Leghorn, prasátko Porky a Sylvestr si přivezou na ostrov své nejdivočejší fantazie. Ale všechno už nebude tak prima, až se na ostrově objeví nechvalně známý Yosemite Sam a jeho první důstojník Tasmánský čert, kteří chtějí napadnout a vydrancovat Daffyho ostrov. Užijte si spoustu legrace a zjistěte jak Daffy získal svůj Fantastický ostrov, ochránil ho před pirátem Samem a zjistěte zda se některá přání opravdu splní. (Magic Box)


Související filmy

Looney Tunes: AnimákyLooney Tunes: Nové příběhyLooney Tunes: Králíkův útěkLooney Tunes: Úžasná showLoonatics UnleashedBaby Looney Tunes: Eggs-traordinary Adventure

Aktualizace: 2023-9-30

Kačer Daffy Fantastický ostrov -  - Filmer.cz


Kačer Daffy Fantastický ostrov -  - Filmer.cz


Kačer Daffy Fantastický ostrov -  - Filmer.cz


Kačer Daffy Fantastický ostrov -  - Filmer.cz

Kačer Daffy: Fantastický ostrov ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Kačer Daffy: Fantastický ostrov online
192





Vyzkoušejte: