Steven Ogg


Steven je uznávaný kanadský hlas a předloha pro herní hit Grand Theft Auto V, kde  propůjčil svůj hlas jedné z hlavních postav - Trevoru Philipsovi - ostatně, podle fotografií mu byl i věrnou předlohou. Za to byl nominován v několika kategoriích, včetně VGX za nejlepší herecký hlas.

Svou hereckou kariéru odstartoval právě v reklamě na National Film Board of Canada, předtím se věnoval různým divadelním inscenacím. V návaznosti na to se více zaměřil na kariéru ve sportu, než mu zranění nedovolilo dále se zabývat sportovní kariérou.

Po tom, co se Ogg odstěhoval do New Yorku, začal hrát profesionálně - v televizních pořadech jako Právo a Pořádek / Law & Order, Třetí hlídka / Third Watch a to včetně divadelní práci a dabingu.

V době kdy si dal od herectví pauzu, aby si mohl postavit dům, byl Ogg najat firmou Rockstar Game aby nadaboval a byl předlohou pro postavu Trevora Philipse v jejich novém Grand Theft Auto V. Díky této postavě byl oslavovaný i ze stran kritiků a později měl různá veřejná vystoupení, aby se lidé mohli reálně setkat s Trevorem, nejsložitější postavou z GTA V.

Steven Ogg csfd

Now I SeeThe Dresden SunOsvobozeníThe Short History of the Long RoadPatient 001SolisBlack Dog, Red DogHe Never DiedMail Order BrideCasanova FallingBoiling PointLedová archaVolejte SauloviŽiví mrtvíK.O. OK! Prostě koukejKlíšťákWestworld


Aktualizace osobnostního profilu Steven Ogg: 6.11. 2023 13:42