Ray Park 49 let


Na svět přišel ve skotském Glasgow 23.8. 1974. Od sedmi let se věnuje bojovým uměním. Aktivně trénoval kung-fu, kickbox a gymnastiku. Od 14-ti let se začal zúčastňovat různých soutěží v bojových sportech. O dva roky později už vyhrál Národní mistrovství Velké Británie. Následně získal čtyři zlaté medaile na mistrovství Evropy.

Svoji popularitu navýšil o rok později další zápornou rolí – tentokrát ztvárnil mutanta s dlouhým jazykem jménem Toad, v komerčně nesmírně úspěšné comicsové sci-fi X-MEN. Nedávno se konečně dočkal své první hlavní role v připravovaném akčním snímku IRON FIST. Ray Park má nyní slušný potenciál stát se novou akční hvězdou. A právě Iron Fist by mohl být prvním krokem k tomuto cíli.


23.8.1974
Glasgow, Scotland, Velká Británie
Ray Park csfd

Future FightersCity LimitsIron FistAccident ManSolo: Star Wars StoryThe King of Iron Fist TournamentJinnAvariceG.I. Joe 2: OdvetaKrál bojovníkůBrána do pekelFanoušciG. I. JoeLegenda jménem Bruce Lee - Cesta za slávouPotheads: The MovieTělo na těloX-MenOspalá díraStar Wars: Epizoda I - Skrytá hrozbaMortal Kombat 2: VyhlazeníStar Wars: Klonové válkyNikitaHrdinovéLi Xiao Long chuan qiHeroes ManufacturedStar Wars: Evolution of the Lightsaber DuelVědecký výzkum z doby hvězdných válekUncanny Suspects, TheX-Factor: The Look of 'X-Men'X-Men Production ScrapbookSleepy Hollow: Behind the LegendNo Rest for the Wicked: A Basil & Moebius Adventure


Aktualizace osobnostního profilu Ray Park: 7.3. 2024 08:45