Jeannot Szwarc 84 let


Jeannot Szwarc (nar. 1939) pochází z Francie. Do Spojených států se přestěhoval v šedesátých letech. První kroky v profesi režiséra učinil v tehdy populárním krimiseriálu IRONSIDE a vseriálu COLUMBO, ve kterém režíroval epizodu SLADKÁ, LEČ SMRTÍCÍ.

Přízeň diváků si získaly i jeho další filmy KDYSI DÁVNO (1980) s Jane Seymourovou, Christopherem Reevem a Jiřím Voskovcem nebo SUPERDÍVKA (1984) s Helen Slaterovou, Faye Dunawayovou, Peterem O´Toolem a Miou Farrowovou. V nedávné době se Jeannot Szwarc podílel na seriálech ODLOŽENÉ PŘÍPADY (2003) a HRDINOVÉ (2006).


21.11.1939
Paříž, Île de France, Francie
Jeannot Szwarc csfd

Les Soeurs SoleilHercule & SherlockThe Rockford Files: If the Frame Fits...LauraSchrecklicher VerdachtThe Rockford Files: A Blessing in DisguisePomsta jedné plavovláskyPlanoucí pobřežíPříjemně se bavteRudý konecLupič z povoláníVraždy na Rue MorgueSanta ClausSuperdívkaEnigmaKdysi dávnoČelisti 2Code Name: Diamond HeadHazard's PeopleBrouciCrime ClubSmall Miracle, TheA Summer Without BoysExtreme Close-UpLisa, Bright and DarkThe Devil's DaughterYou'll Never See Me AgainNight of TerrorThe Weekend NunChirurgovéDoubtCastle na zabitíMyšlenky zločince: Za hranicemiSběratelé kostíSkandálJá a robot


Aktualizace osobnostního profilu Jeannot Szwarc: 3.4. 2024 18:52