David Matásek 61 let


David Matásek se narodil v roce 1963 v Praze. Vystudoval pražskou konzervatoř. V letech 1984 - 1991 byl na volné noze. V té době se objevil ve Studiu Bouře jako Cassio v Othellovi. Od roku 1991 byl členem činohry Národního divadla, kde hrál např. ve hře Racinova Britannica (Nero). V roce 1995 nastoupil do Divadla Komedie, kde vystupoval mj. jako Petruccio ve Zkrocení zlé ženy. Roku 2002 se vrátil zpět do činohry Národního divadla.

Kromě herectví se David Matásek věnuje také hudbě. V roce 1987 založil spolu s Danielem Landou skupinu Orlík, která se však za nedlouho po vydání alb Oi! a Demise! rozpadla. Poté působil jako kytarista ve skupině Hagen Baden.


14.2.1963
Praha, Československo
David Matásek csfd

Případ s koncemPřípad se štěnicíJedině TerezaOčitý svědekPastPřípad dvou básníkůPřípad dvou manželekPřípad dvou sesterJak básníci čekají na zázrakJak se zbavit nevěstyManžel na hodinuPřípad pro lyžařePřípad pro malířeHodinový manželKrásnoNa druhý pohledTři bratřiPřípad pro rybářeProbudím se včeraJménem králeEl PasoNa vlky železaJak básníci neztrácejí nadějiJedna ruka netleskáMůj otec a ostatní mužiNezvěstnýPočkej, až zhasnuKruhZlatá princeznaŽabákSamotářiNávrat ztraceného rájeZa zdíDo nebíčkaDům poslední radostiDivadelní románPolíček č. 111Konec básníků v ČecháchErasmovy velké arkányStalo se v AleppuSólo pro mou ženuTa naše písnička česká IINedosněné snySama uprostřed nociČlověk proti zkázePovídka s dobrým koncemČekání na PatrikaJak básníkům chutná životNepolepšitelný starý mužPojď, dáme sbohem žízniPřátelé Bermudského trojúhelníkuStopy ve skleJak básníci přicházejí o iluzeZámek NekonečnoDěkuju, pane profesoreJak svět přichází o básníkyExtraktořiMatematika zločinu


Aktualizace osobnostního profilu David Matásek: 2.11. 2023 23:18