Václav Svoboda 60 let


Narodil se v Děčíně roku 1964. Již od dětství chtěl být hercem. V 10 letech působil v Divadle Na provázku, kde hrál v dětském studiu. Po střední škole bylo tedy jasné, kam zamíří Václav studovat. Bylo to herectví na Konzervatoři v Brně. Po úspěšném ukončení získal stálé angažmá v brněnském divadle Husa na provázku. Ztvárnil zde spoustu rolí. Z mnoha např. Huga v Zahradní slavnosti, Hamlet aj. V posledních letech je k vidění v pražském Divadle Na Fidlovačce. Zde hrál v představeních Horoskop pro Rudolfa II, Divotvorný hrnec, Harvey aj.

Nemá moc volného času, protože pořád jezdí mezi Prahou a Brnem, kde má rodinu. Ze sportu má rád fotbal a tenis. Dále se rád věnuje ženám, vínu a dobrému jídlu.


16.1.1964
Děčín, Československo
Václav Svoboda csfd

Uprostřed září zpěvZakleté pírkoJak básníci čekají na zázrakJedlíci aneb Sto kilo láskyHospoda U bílé kočkyPohádka o houslích a violeTaťkaPodzimní návratO bojácném FloriánkoviBedna s datlemiPřeveliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb BetlémVašek Nešika a Šikulka ŠikovnáO Držgrešlovi a DrždukátoviZvědavý oselBydlela v hotelu U AndělůTichá bolestMůj přítel d'ArtagnanJak básníkům chutná životPěsti ve tměTřetí sudičkaJak básníci přicházejí o iluzeMatematika zločinuDáma a KrálSpecialistéČetníci z LuhačovicPět mrtvých psůVyprávějŠkola pro životKriminálka AndělČetnické humoreskyŠkola Na VýsluníUlicePojišťovna štěstíČerní baroniDetektiv Martin TomsaRanč U Zelené sedmy


Aktualizace osobnostního profilu Václav Svoboda: 10.11. 2023 18:56