Masahiro Higašide 36 let


Narodil se 1. února 1988 v Saitamě. Díky své výšce 189 centimetrů nejprve začínal jako model, dostal se na obálky módních časopisů, později do reklam (od roku 2007) a roku 2012 dostal první roli ve filmu a hned trefa do černého. Kirišima, bukacu jameruttejo byl v Japonsku velmi úspěšný film, který posbíral mnoho cen i nominací. Hrál v něm jednu z hlavních rolí, za níž vyhrál dvě ceny a na několik byl nominován. Tento úspěch raketově odstartoval jeho hereckou kariéru. Tentýž rok se objevil, sice vždy jako vedlejší postava, ve třech seriálech, namátkou třeba v Kekkon šinai.

O to bylo zajímavější, když následujícího roku hrál syna Watanabe Kena v seriálu Ojadži no senaka. Jistě nejen pro svou výšku a robustnost dostal hlavní roli v Crows Explode; jedná se v podstatě o třetí pokračování Vrán, Masahiro tak přebírá štafetu po Oguri Šunovi. Roku 2014 vychází v Japonsku velmi očekávaný sci-fi film natočený podle stejnojmenné mangy Kiseidžú. Vypadá to, že se někteří lidé rozhodli, že Masahirovi sluší středoškolská uniforma, a tak se objevil v hlavní roli Mabuči Kóa ve filmu Ao haru Ride.

Na rok 2015 je naplánován druhý díl Kiseidžú a pokračování filmů Išii Takašiho Gonin z devadesátých let – Gonin saga, kde Masahiro hraje hlavní roli. Nejen rostoucí popularitu, ale i um dokazuje obsazení do jedné z důležitějších rolí v taize Hana moju.

Co se týče jeho osobního života, na začátku roku 2015 se oženil s hereckou kolegyní Watanabe An, s níž hrál manželský pár již v seriálu Gočisósan.


1.2.1988
Masahiro Higašide csfd

Copo a CopoFukudamura džikenWinnyThe Confidence Man JP: Episode of the HeroTrapped BalloonBlueKusa no hibikiNemohli jsme dospětConfidence Man JP: Princess henOra ora de hitori igumoSpy no cumaConfidence Man JP: The MovieBiblia košodó no džiken tenčóKiku to GiročinNete mo samete moOver DrivePunk samurai kirarete sóróFuji Family 2017Jočó: Sanpo suru šinrjakuša – GekidžóbanSanpo suru šinrjakušaSekigaharaBoku wa asu, kinó no kimi to déto suruCreepy: Icuwari no rindžinDesu noto Light up the NEW worldHíró mania: seikacuSatoši no seišunSayonara Debussy: Pianist Tantei Misaki YôsukeEien no bokuraGonin SagaKiseidžú: Part 20,5 MLAo Haru RideCrows ExplodeKiseidžú: Part 1Subete wa kimi ni aeta karaKirišima, bukacu jamerutte joReset ~ Hontou no Shiawase no MitsukekataNingen KowaiKeidži to Kendži: Šokacu to čiken no 24-džiAkutó: Kagaiša cuiseki čósaPure! Ičiniči idol šočó no džikenboConfidence man JPSeirei no MoribitoAnata no Koto wa Sorehodo


Aktualizace osobnostního profilu Masahiro Higašide: 14.3. 2024 15:43