Kelly LeBrock 64 let


Tato americká herečka se narodila 24. března 1960 v New Yorku. Je bývalou manželkou akční hvězdy Stevena Seagala. Dětství prožila v Londýně. Svoji kariéru zahájila v šestnácti letech jako modelka. Její tvář je známa z několika módních časopisů. Jako modelka předváděla šaty několika módních návrhářů. K těm nejznámějším patří například šaty módního domu Christian Dior.

V současné době žije v kalifornském Santa Ynez. K dalším známým filmům patří například snímek DAVID COPPERFIELD s Michaelem Yorkem, akční thriller STOPY VRAHA s Wolfem Larsonem a Jamesem Brolinem nebo komedie UTOPENEC NA ÚTĚKU s Leslie Nielsenem.


24.3.1960
New York City, New York, USA
Kelly LeBrock csfd

Charlie BoyHidden Affairs10 Days in a MadhouseSmall Town PrinceMirror, TheGamersZerophiliaSorcerer's Apprentice, TheUtopenec na útěkuStopy vrahaDrsná pomstaBetrayal of the DoveDavid CopperfieldTěžko ho zabítPodivná vědaŽena v červenémObscurus Lupa PresentsFrom the Mouths of Babes50 años deRetrosexual: The 80'sGilda Radner: The E! True Hollywood StoryCelebrity Guide to Entertaining, TheMaking of 'The Woman in Red', TheBad Music Video TheatreThe John Kerwin ShowThe 44th Annual Golden Globe AwardsThe 57th Annual Academy AwardsÀngel Casas ShowEntertainment Tonight


Aktualizace osobnostního profilu Kelly LeBrock: 20.11. 2023 04:06