Shannon Whirry 59 let


Počátkem 90. let minulého století, kdy do českých obývacích pokojů poprvé vstoupil fenomén kabelové televize, mnoho chlapců na prahu puberty (například já) konečně zjistilo jakže ono nahé ženské tělo vlastně vypadá. Mezi tehdejší bohyně nočních televizních pořadů, které stanovily jasná a zřetelná pravidla, která musí každá správná žena splňovat (hustá blond hříva, velká ňadra, ovládá kung-fu nebo jiná bojové umění, popřípadě zná alespoň někoho kdo ovládá kung-fu nebo jiná bojová umění) patřily hvězdy béčkových soft-core filmů jako Shannon Tweed, Tanya Roberts a právě hvězdička Shannon Whirry.

V roce 1995 se nejprve díky enfant terrible nejstupidnějších erotických filmů Lloydu A. Simandlovi podívala do České republiky, kde spolu s Jiřím Krampolem, Josefem Lauferem natočila opravdu nezapomenutelný film NEBEZPEČNÁ KOŘIST, a poté se díky dalšímu echtovnímu béčkaři Lee Frostovi (natočil například kultovní úchylárnu Love Camp 7) objevila v dramatu PRIVATE OBSESSION. Zde ztvárnila slavnou modelku, kterou unese a uvězní její fanatický fanoušek.

Ve druhé polovině devadesátých let pak následoval pozvolný ústup ze slávy, kdy se objevovala v postupně menších rolích filmů, které fanoušci nejčastěji hodnotí slovem odpad. Byly jimi například sci-fi OMEGA DOMM (1996) s Rutgerem Hauerem, válečný PROTIÚDER (1999) s Danielem Baldwinem, či thriller ĎÁBELSKÁ HRA (1999) s Dennisem Hopperem. Světlou výjimkou pak byla její účast v seriálu DETEKTIV MIKE HAMMER (1997). Rovněž se objevila v jednotlivých epizodách dalších úspěšných televizních seriálů jako byly DETEKTIV NASH BRIDGES (1996) a SEINFELD (1997).

V novém miléniu pak stojí za zmínku vedlejší role v komedii JÁ, MÉ DRUHÉ JÁ A IRENA (2000), kde si zahrála kojící matku, jejímiž ňadry byl Jim Carrey tak uhranut a akční béčko MACH 2. V roce 2007 ztvárnila v televizní mini-sérii BBC s názvem NUCLEAR SECRETS Kitty Oppenheimerovou, manželku atomového fyzika Roberta Oppenheimera.


7.11.1964
Wisconsin, Wisconsin, USA
Shannon Whirry csfd

Raising BuchananDead WestLightbulbJoleneMike Hammer: Song BirdČekej nehybněJá, mé druhé já a IrenaTeroristické komandoĎábelská hraProtiúderFatal PursuitRetroactiveExitOmega DoomPlaybackRingerNebezpečná kořistPrivate ObsessionTexaská spravedlnostThe GrannyLady In WaitingOdraz v zrcadle IIZvířecí instinkty 2Vliv tělaZvířecí instinktyNemilosrdná spravedlnostNuclear SecretsPohotovostBlack ScorpionFelicityDetektiv Mike HammerModrý PacifikMurder OneShow Jerryho SeinfeldaEden


Aktualizace osobnostního profilu Shannon Whirry: 31.10. 2023 08:20