Bára Štěpánová 64 let


Narodila se 13. 12. 1959 v Praze. Matka byla učitelka, otec literární vědec a hudební kritik. Od 4 let hrála na klavír. Jako dítě zpívala v Kuhnově dětském sboru a vystupovala v operách v Národním divadle.

Ráda hraje a zpívá, ale zásadně netančí. Její velkou vášní je golf. Vidět jsme ji mohli ve filmu JAK SE KROTÍ KROKODÝLI, v seriálu RODINNÁ POUTA nebo ve filmové sérii Básníků a mnoho dalších. Moderuje pořady TRNÍ, CESTOMÁNIE a jiné.

V roce 2009 se vdala za dlouholetého partnera Miroslava Barabáše. Má dceru Dominiku.


13.12.1959
Praha, Československo
Bára Štěpánová csfd

Setkání v Praze, s vraždouSmutek paní ŠnajderovéJak se krotí krokodýliPrsten krále řekyBrakNevěsta pro PaddyhoCestující bez zavazadelCeremoniářKonec básníků v ČecháchSúkromné životyÚtěk ze seriáluDiscopříběhJak básníkům chutná životJá nejsem jáPětka s hvězdičkouDruhý tah pěšcemPříliš velká šanceŠéfe, jdeme na to!KatapultSamorostTisícročná včelaJak svět přichází o básníkyHodina životaIm Schlaraffenland. Ein Roman unter feinen LeutenKaňka do pohádkyPozor, vizita!PytláciTajemství hradu v KarpatechCukrová boudaLásky mezi kapkami deštěSmrt stopařekKolombínaO statečné princezně JaněSetkání v červenciČekání na déšťZvonění na zvonkyAť hodí kamenemHvězda padá vzhůruDobrodružství na LabiKlíčSlaměný kloboukOrdinace v růžové zahradě


Aktualizace osobnostního profilu Bára Štěpánová: 13.11. 2023 11:04