Hyeok Jang 47 let


Tento 177 cm vysoký jihokorejský herec se narodil 20. prosince 1976 v Pusanu jako Jung Yong Joon. Pod pseudonymem Jang Hyuk začal působit v roce 1997, kdy odstartoval svoji kariéru v televizním seriálu Model. Následující rok se objevil ve filmu Zzang, a poté v několika dalších filmech a seriálech.

Koncem roku 2004 se však přišlo na to, že se spolu s hereckými kolegy Song Seung Hunem a Han Jae Sukem neoprávněně vyhnuli povinné vojenské službě. Jelikož je za to veřejnost odsoudila, Jang se omluvil svým fanouškům a odsloužil si svou dvouletou službu.

Po propuštění z armády v roce 2006 se Jang znovu vrátil na zábavní scénu seriálem Thank you. Jelikož šlo o dojemný příběh, ve kterém si zahrál cynického lékaře, který vstoupil do života mladé svobodné matky a její nemocné dcery, dostal se tak přes dřívější skandál.

Oblibě se začal těšit také v zahraničí. V Singapuru získal roli ve filmu, byl pozván do oblíbené japonské talkshow a objevil se také ve videoklipem tchajwanské zpěvačky Elva Hsiao. Později natočil také film v Číně.


20.12.1976
Pusan, Jižní Korea
Hyeok Jang csfd

Deo Killeo: Jugeodo Doeneun AiTomb of the RiverGeomgaekPrincess Strawberry RabbitBotongsaramSaranghagi ddaemuneZhen xiang jin quSoonsooui sidaeGasiGamgiUiroeinOgamdoPenteuhawooseu kokkiriTokkiwa lijeodeuDance of the DragonEseu daieoliNae yeojachingureul sogae habnidaYeongeo wanjeonjeongbokHwajangshil eodieyo?Jeonggeul jyuseuHwasangoJjangFamilyBloody HeartBondaero malharaMá země: Nový věkWangyi doen namjaBaedeupapaDonkkotLáska na talířiChoigoeui hanbangHlasByutipul maideu


Aktualizace osobnostního profilu Hyeok Jang: 13.10. 2023 13:10