Tony Revolori 27 let


Tony Revolori se narodil dne dvacátého osmého dubna roku 1996 v Anaheimu v Kalifornii ve státě USA, kde také strávil většinu svého života. Je to americký herec, mnohostranný hudebník (hraje na víc, jak tři hudební nástroje), spisovatel, amatérský scénárista, textař a písničkář.

Roku 2004 se objevil v kraťasu Nebraska, kde ztvárnil („kupodivu") mladého chlapce, čímž zaujal tvůrce seriálu Vincentův svět, které ho obsadily do jedné z jejich rolí. To nastartovalo jeho strmý vzestup vzhůru, a proto se o pár let později objevil například ve Welcome to the Jungle, My Name Is Earl, The American Dream, nebo velice světově populárním snímku z roku 2014 Grandhotel Budapest.

Dnes se věnuje Tony především tomu, co ho baví a tím je hlavně hudba. Herectví se tak v jeho případě dostává na druhou kolej a to i přes fakt, že se nadále objevuje ve filmech a seriálech.


28.4.1996
Anaheim, California, USA
Tony Revolori csfd

Asteroid CityVřískot 6Francouzská depeše Liberty, Kansas Evening SunSpider-Man: Bez domovaSpider-Man: Daleko od domovaZvuk tichaThe Long Dumb RoadSpider-Man: HomecomingStůl číslo 19Zůstaň nablízkuLowridersPátá vlnaTake the 10TempsMatrošUmrikaGrandhotel BudapešťThe Perfect GameGhosts of RuinServantWillowMonstr HighPoorly Drawn LinesRoyaltiesK.O. OK! Prostě koukejWorkaholicsZornův synHříšníciTáta k pronajmutíJmenuju se Earl


Aktualizace osobnostního profilu Tony Revolori: 10.3. 2024 10:27