Lakeith Stanfield 32 let


Keith Stanfield celým jménem Lakeith Lee Stanfield je americký herec a rapper. Stanfield pochází z chudé, nefungující rodiny. Když mu bylo 14 let, rozhodl se stát se hercem a připojil se k dramatickému klubu střední školy. Stal se manažerem modelingové agentury v Los Angeles a navštevoval konkurzy na reklamy.

Poté se na několik let vzdal herectví. Vystřídal práce jako zahrádkářství, AT & T a legální lékárnu marihuany, než byl kontaktován Crettonem, aby se znovu objevil v celovečerním adaptaci Short Term 12, jeho první celovečerní film. Poté už zůstal u filmu, následovali filmy jako Očista: Anarchie, Selma a další.


12.8.1991
San Bernardino, California, USA
Lakeith Stanfield csfd

Strašidelný důmThe Book of ClarenceJidáš a černý mesiášTím tvrdší je pádFotografieDrahokamNa nožeNěkdo skvělýCome SundayDívka v pavoučí sítiSorry to Bother YouCrown HeightsDeath NoteIzzy Gets the F*ck Across TownQuestUtečWar MachineSnowdenŽivý nákladMatrošMemoriaMiles AheadStraight Outta ComptonOčista: AnarchieSelmaDočasný domovPodvrženecAtlantaJasukeNáhodný hustokrutěpřísný skutkyMáme jasnoMetro Boomin: Heroes & VillainsJAY-Z: MoonlightMichael Kiwanuka - Cold Little HeartLaZercismHard World for Small ThingsKing RippleShort Term 12Oscar 2021GMA3: What You Need to KnowGMA Day


Aktualizace osobnostního profilu Lakeith Stanfield: 25.2. 2024 21:25